Thailandsbo: Semesterhus i Thailand

Hyresvillkor

Alla hus på området har enskilda privata ägare som är uthyrare. Safir Village Ltd förmedlar enbart uthyrningen åt respektive husägare. Varje hus är unikt med skillnader i såväl standard som stil. Alla hus har husgeråd anpassade för antalet bäddar som finns. En utförligare beskrivning på varje hus finns under fliken “beskrivning av hus”.

Viktigt att poängtera är att detta inte är en hotellanläggning och att det alltså finns skillnader i utrustning mellan husen.

Samtliga hus är försäkrade men hyrestagaren är ansvarig för eventuella skador på husgeråd och möbler.

Hyrestagaren är skyldig att följa samma regler som våra husägare under sin vistelse. Detta gäller till exempel poolregler.

Vi har fritt trådlöst internet på området. Systemet består än så länge av ADSL med vanlig telefonledning. Det betyder att när antalet användare är många kan hastigheten bli väldigt låg.

Samtliga hus har AC i sovrummen. Vissa har även AC i vardagsrummet vilket framgår av husbeskrivningen. Några av husen har diskmaskin (se beskrivning). Detta är mycket ovanligt i Thailand så vår rekommendation är att ta med disktabletter från Sverige, då dessa kan vara svåra att få tag på.

I hyrespriset ingår förutom själva hyran av huset även slutstädning. Möjlighet finns att på plats köpa till daglig städning. Kostnad för lakan och handdukar tillkommer med en kostnad på 200 baht per person och vecka. Sänglinne byts en gång per vecka och handdukar (1 stor + 1 liten per person) byts var tredje dag. Handdukarna är ej till för pool och strand.

Incheckning sker kl 14.00 ankomstdagen och utcheckningen ska vara klar senast 12.00 avresedagen.

Kostnaden för elförbrukning ingår ej. Elmätaren avläses vid ankomst och avresa och hyrestagaren betalar kostnad för förbrukad el på plats.

Image: Andy Newson / FreeDigitalPhotos.net